Pont hogy nem...

Talán mert nem szarvasbogarat találtak benne! Hanem cukrot. Merthogy: Katasztrofális mennyiségű cukorban úszunk.

A WHO jól meg is fogalmazott egy irányelvet, hogy ugyanis felezzük meg cukorfogyasztásunkat. Ha a napi energiabevitelnek nem több mint 10%-a származik cukorból, az a jó, de 5% még jobb.

A következő lépés várhatóan és logikusan, és a WHO ajánlással összhangban: az élelmiszeripari cégek a cukor arányát le fogják csökkenteni az ő termékeikben, különösen, ha majd törvénnyel kötelezik erre őket, vagy extra adóval sújtják. A fogyasztók pedig boldogan falják tovább az ipari élelmiszert, és mindenki nagyon boldog és karcsú lesz, majd kézenfogva sétálnak a naplementébe.

217.gif

Vagy mégse....? Ezekről beszélünk ugyanis, itt ni. Közismert nevén a Szemétkaja. Mint például levesporok, szószok, salátadresszingek, chipsek, kekszek, pelyhek, látványpékséges vagy gyorséttermi termékek, készételek, és minden ennivalónak látszó Műanyag Hulladék, amelyet a szupermarketben zacskóban vagy dobozban árulnak.

american-food2.jpg

Most tényleg azon aggódunk, hogy ezekben sok a CUKOR?

Ezzel az erővel azon is aggódhatnánk, hogy a Teszkógazdaságos Tengerész Szeszesitalban sok az ételszínezék!

Kevesebb ételfesték megoldaná a teszkórum célcsoportjának mindazon problémáit, amelyek a teszkórum bőséges fogyasztásából adódnak?

tumblr_inline_mzx3wwwpj21ri33kd.gif
Ha a Szemétkajában csökken a cukor mennyisége (különösen, ha a szokásos reflexektől hajtva valami radioaktív cukorpótlóra cserélik le), az NEM visz közelebb sem a boldogsághoz, sem a karcsúsághoz.

A megoldás az, hogy ne vegyél Szemétkaját, semmilyen okból.

Nem eszünk ipari hulladékot, még akkor se, ha cukormentes.

Ragaszkodsz a levesporhoz? Nincs időd, pénzed, igényed másra? Vagy szerinted ezek finomak? Lehet, hogy ideje lenne alaposan átgondolni az életedet...

Mert hát milyen finomságokról beszélünk.

Ezek Élettelen Dolgok. Beleértve azokat is, melyek valaha az idők kezdetén valamiféle (génkezelt) paradicsomként vagy krumpliként kezdték földi pályafutásukat, avagy mint a vágóhídon összekukázott kötőszövet, bőrke, szemgolyó, ilyesmi. Betették őket a részecskegyorsítóba, kicsit babráltak a molekuláikkal, sós kútba tették, onnan is kivették, kerék alá tették, onnan is kivették, csíramentesítették, fermentálták, emulgeálták meg a jó ég tudja mennyi törvénytelenséget műveltek vele.

Hozzáraktak még némi Vegyszert, Pótszert, Növelőszert és Fokozószert, Ilyenítőszert, Olyanítószert, Gépzsírt, Fűrészport, Festéket és néhány olyan szintetikus anyagot, ami Hasonlít Valamire. Vagy legalább Sok. Ugyanazzal a lendülettel még  a Kémialabor padlójának a felseprése után talált Gyanús Izéket is hopp. Hé, az ösztrogén! Mindegy, jó lesz a pösti úri népeknek, különben is eperízű. Végül még egy kis cukrot, juj.

Szerintem pedig ne egyél olyan levest, se felvágottat, ami így készül:

laboratory-experiment-science-research-lab-2.jpg

Ja, holnaputántól esetleg kevesebb cukor lesz benne. OK. Köszi. Tök jó.

Hagyjuk ott a polcon a francba. Eleve be se kell menni abba a sorba a szupermarketben, ahol ezek a Termékek kelletik magukat. Hacsak nem akarunk kedveskedni valami édességgel a szomszéd rohadt kölykének, akit utálunk.

Az Étel ugyanis így néz ki, mikor megvesszük:

organically-grown-food2.jpg

És utána ilyesmiket művelünk vele:

cooking-at-home2.jpg

És lesz belőle Leves.

Ha így járunk el, akkor elég lesz akkor aggódni a leves tartalma miatt, mikor a Banya a fótoznivaló rongyot is belefőzi (azt a csűrdöngölőjit a vén bocskorának)!

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr595854265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása