Ha nincs ellenére a Kedves Olvasóknak, mutatnék néhány képet a családom kinézetének mostansági alakulásáról. A képek minőségéért bocs, csak dokumentációs célra készültek, és a fejeket az érintettek kérésére letakartam.

Alább látható a Férj, régebben és mostanság. A kettlebell az oka a dolognak, amit másfél éve lelkiismeretesen, bár nem túl nagy volumenben művel, hetente mindössze két golyós óra, plusz egy kevés fegyencedzés, és mindennap FMS-javítógyakorlatok (ez is sikersztori, de erről majd máskor írok). A kajája pedig a régebbi CégesBüfé-Kajarendelés diéta helyett immár tiszta házikoszt (erről is lesz külön poszt eccercsak). Megjegyzem, erőfeszítéseket holmi lefogyás érdekében egyáltalán nem tesz, a sörök ugyanúgy eltűnnek a bendőjében, mint a töpörtyűkrémes kenyerek, utóbbiak minimum négyesével.

 

Ez itt L. lányom, 14 éves, júniusi állapot versus októberi állapot. A változás oka: warrior diet + kettlebell.

 

Gyengébb idegzetű olvasók hagyják el az oldalt MOST, mert a következő látvány nem szép. Én szóltam.

Az alábbi képen megtekinthető a Blogszerző Hátsója versus Tíz Éves Szoknya Projekt alakulása júniustól szeptemberig. Warrior diet light. A napközbeni böjtölés mostanság rendszeresen gellert kap a kilószám interiorizált szőlő miatt, ellenben az esti túlevés diszciplínát nagyon komolyan vesszük. A szőlőszezon lecsengésével a kis zsírpárnák további apadása prognosztizálható.

 

És itt természetesen nem állunk még meg :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr943291345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Laci RKC 2011.10.11. 10:05:57

Jó ez Juci!
Alakultok!
Összement a családod!:-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.10.11. 14:46:42

@Nagy Laci RKC: Ja, a család össztömege csökkent vagy 12 kilóval az idén, és ebbe már beleszámoltam a képeken nem szereplő 7 éves kisfiam gyarapodását is :)
süti beállítások módosítása