A tegnapi napon, február 23-án szombaton arra ébredt jelen blog szerkesztősége, hogy van egy Jó meg egy Rossz Hír.

1. A jó hír az, hogy február 23 a Thor Gym ünnepélyes megnyitójának a napja, amin a Jucinak teljes terjedelemben ott a helye!

2. A rossz hír az, hogy az a valami, ami szombat reggel a Hisztérikus Melegfront közepette a Juci ágyában öntudatra ébredt, a szokásos Virgonc Juci helyett egy olyan Izének bizonyult, ami bizonyos attribútumokban egy, a Dunából kifogott vízihullára emlékeztetett (szín, állag és mozgékonyság szempontjából), más attribútumokban eltért attól (hányingeres, szemgolyó-kifelé iramodós migrén). Mekkora egy böszmeség, éppen ezen a jeles napon.

Na, mondom, a 2. pont miatt akkor az 1. pontot máris zárójelbe tehetjük, mert közlekedni is képtelen vagyok, nemhogy vasakat piszkálgatni...

De szerencsére ez nem bizonyult véglegesnek, mert némi gyógyszer és egy ebédutáni szunya a fejfájást, hányingert és szemgolyó-kifelé-iramodást nagyjából eltakarította (a vízihullás szín és állag változatlanul hagyása mellett bár, de).

Summa summarum, délután hálistennek mégiscsak összejött egy villámlátogatás, csak a dolgok vizuális befogadása céljával. Jáccóruhát nem vittem, ami reszketeg állapotomra tekintettel talán megbocsátható, ellenben hogy egy fotóapparátot se, az már kevésbé...

Nagyon-nagyon klassz a terem, az a fajta játszótér, hatalmas hellyel, barbell-, tárcsa- és kettlebell-hegyekkel, majomlétrákkal, kötelekkel, méretes és színvonalas öltözőkkel, ellenben gép-, chip-és led-mentesen, amiről a magunkfajta álmodni szokott, és külön öröm, hogy csomó kedves emberrel végre személyesen is megismerkedtem, emeljük ki rögtön Zsoltot és Flórát és Astartest; nemkülönben Jay és Szomi elvtársak is emelték jelenlétükkel az esemény fényét.

Az Emelj blog szerkesztőségével sajnos elkerültük egymást, de cserébe az általuk leírt megfigyeléseket már nem kell elismételnem, minden úgy van, ahogy Squatting Stingray leírta.

Egy dologgal egészíteném ki: a teremben jelenleg (állítólag csak átmenetileg) olyan hideg van, hogy muszáj valamit mozogni, úgyhogy a terem arra pillanatnyilag nem alkalmas, hogy az ember csak ácsorogjon és pofázzon a haverokkal :) Ezt a fícsört a termet használó júzerek szempontjából mindenképen hasznosnak értékeljük. No ettől függetlenül a villámlátogatás egy erős másfélóra pofázás és nevetgélés lett, tökjól éreztem magam.

Szóval hatalmas menőség, lényegileg itt minden úgy van, ahogy kell; jövök én még ide :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr615101493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása