Ha már az ünnepek alatt úgyis mindenki csurig töltötte a szénhidrátdepókat, hát tegnap egy kicsit elkezdtük őket felhasználni.

Mindkét csoport ugyanannak a gyakorlatsornak a kissé módosított verzióját kapta.

Ebben szerepel először is olyan, hogy 30 sec swing+clean, aztán 30 sec pihenés, mindez ötször.

Utána clean&press, szintén 30 sec meló, 30 sec pihenés, ötször.

Majd ismét öt körön keresztül 30 sec swing+clean, aztán 30 sec pihenés, mindez ötször.

Clean&push pressek követik ezt a sorban, 30 sec meló, 30 sec pihenés, ötször.

Megint a swing+clean, 30 sec meló, 30 sec pihenés, ötször.

Végül clean&jerk, 30 sec meló, 30 sec pihenés, ötször.

Az ötkörös blokkok között egy egész perc pihenővel.

Elvileg mindez dupla bellel történik végig, de a valamikori kezdőcsoport elég sok engedményt kapott szimpla bellel történő végrehajtásra, akár a swing+clean, akár a pressek ügyében - a jerk-et pedig még nem tanulták, ezért nekik részben push press, részben see-saw press volt helyette a menü.

A haladócsoport is panaszkodott mattot kapott alkarokról, amit nem csodálok egyáltalán, úgyhogy helyenként ők is szimpla bellre váltottak.

Desszertnek rövid, de velős swing-session zárta az egészet, a kezdők dupla bellel 8 körön keresztül swingeltek 15 sec On 15 sec Off kombinációban, a haladók pedig relatíve nagy kettlebellel speed swingeket nyertek, 20 sec on, 10 sec off.

És megkezdtük az évet :)

Közben énekelgettem nekik a Cabaret című örökbecsű musicalből részleteket, főleg azt hogyaszongya - "Meine Damen und Herren- Mes dames et Messieurs- Ladies and Gentlemen. Where are your troubles now? Forgotten, I told you so! We have no troubles here. Here life is beautiful. Zee girls are beautiful. Even zee orchestra is beautiful" -de furcsa módon nem nagyon értékelték :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr133516898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása