Juci SFG 2011.12.13. 10:42

Brumm

Na ez a kép a tegnapi órákon készült a kedves áldozatokról. Merthogy elég sok medvejárással sújtotta őket az ég, vaqyishogy az ég ügynökeként ugyebár jómagam. És ők nem örvendeztek vala neki egy cseppet se :)

Pedig elmondtam nekik, hogy ez jó nekik, úgyhogy mostmár tudják.

Mind a két csoport jókora bemelegítés után hosszasan törökölt (sokkal tovább, mint szeretett volna), aztán jött a 2 teremkör medvejárással váltogatott nagysúlyos swing, aztán elölről; a kezdőknek háromszor, a haladóknak négyszer (nekik a mixbe még némi egylábas deadlift is bekerült). Végül egy kis snatch workout zárta a napot (a kezdőknek snatch helyett egykezes swingre hangszerelve). Bár mostmár a kezdőcsoport is lassan felhagy kezdőcsoport státuszával, és ez többek között onnan látszik, hogy szneccsőni tanulnak, és szépen haladnak vele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr763459942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBeácska 2011.12.14. 18:09:08

Juci, így utólag be kell látnom milyen jó móka is ez a medvejárás, bár amikor a negyedik kört kezdtük közben nem egészen erre gondoltam:) Másnapra viszont az izomláz garantált volt, de szerencsére szeretjük az izomlázat, hisz a barátunk:)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.12.15. 15:12:11

@BBeácska: Szia Beácska :)
Igen, általában az arcokra rá van írva, amikor a kedves ügyfelek a Juci személyével, erkölcseivel és felmenőinek erkölcseivel kapcsolatban elkezdenek mindenféle dehonesztáló gondolatokat dédelgetni :)
süti beállítások módosítása