Juci SFG 2011.10.27. 14:42

Egy, két, há

Egy: megérett a meggy.

Kettő: A kezdőcsoport telis-teli van örömteli meglepetésekkel. Az első hónap után érkeznek az olyan visszajelzések, hogy (1) van akinek máris egy nadrágmérettel kisebb kell, (2) más hasakon felbukkantak az első kockák körvonalai, (3) többeknek eltűnt a nyakszirtjéről a korábbi hanyag testtartás miatt kialakult púp, (4) szinte mindenkinél nagyot javult az általános közérzet és a testtartás. Azt pedig saját magam figyeltem meg szemfülesen, hogy mostanra, a folyamatos javítgatásoknak köszönhetően már mindenki olyan szépen swingel, hogy azzal az RKC-n is megállnák a helyüket. Az FMS-mérések is lassan befejeződnek; némelyiküket megszerelgetni egész emberes kihívás lesz, de örömmel állok elébe :)

Három: Elmesélhetném éppen, hogy mit alakítottunk a haladócsoporttal tegnap, ehelyett azonban javaslom, hogy a kedves olvasók tekintsék meg EZT, méghozzá úgy, hogy a hangról semmiképpen nem feledkeznek meg; aztán sírjanak, ahogy én is tettem :)

Na jó, négy: Ma reggel leszólított egy pasas az utcán, aztán felszólított, hogy fogyasszak több szalonnát (!!!), mert igen csinos vagyok szerinte, csak túl vékonyak a combjaim (!!!).

Megnyugodott, amikor közöltem, hogy tisztességes mennyiségben szoktam szalonnát fogyasztani; majd békében elköszöntünk egymástól.

Azon merengtem még egy ideig, hogy esetleg felszólíthatott volna arra is, hogy sportoljak már valamit :)

Azon gondolkodom továbbá, hogy esetleg rátámadjak-e én is random járókelőkre mostantól és engedjek-e a kísértésnek, hogy életmód-tanácsokat adjak nekik.  És hogy a fent említett úr bizonyára nem szokott a Népliget környékén sportrajongó fiatal huligánoknak az alkoholfogyasztással kapcsolatos mértékletesség szépségéről tanácsokat osztogatni, és hogy vajon miért nem szokott.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr323333980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monarch (törölt) 2011.10.27. 23:24:33

Milyen volt a pasi? Nem túl öreg, ellenben jóképű, izmos testű, gazdag, és híres, amolyan magyar Brad Pitt, vagy pedig egy foghíjas alkoholista hajléktalan kopott zakóban, Spar-szatyorral a kezében?

KETTLEBELL · www.kettlebell.hu 2011.10.28. 08:47:33

Ezt most így hogy?:)

Jó napot kívánok, egyen zsírt?

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.10.28. 10:30:19

@Monarch: Ha a magyar vagy a nemmagyar Brad Pitt firtatná ezeket a dolgokat, akkor megpróbálnám neki rövid határidővel megmutatni a titkos szalonnakészleteimet :)
(Remélem, a férjem nem olvassa ezt) :)
De se bredpitt, se hajléktalan, se alkesz, csak egy normál kinézetű ötvenes pasas volt.
Hogy a részegek beszólogatnak és osztják az eszet az embernek, annak kevés a hírértéke :)
süti beállítások módosítása