Hát nem arra ébredtem hajnalban, hogy meglevesedett az orrom?!

De.

Nincs is jobb 10-12 hapcinál korareggel 6 óra tájban. Node mondom, ha már így esett a dolog, akkor bizony felkelek én fürgén, még a piócás se kell hozzá, oszt megnézem mizujs odakint a kertben, aztán majdcsak lesz valahogy.

A biztonság kedvéért vittem magammal egy 24 kilós kettlebellt is, akkormár. Meg némi buzogányt, leánykori nevén Indian Clubs. No ez utóbbiakat pörgettem serényen pár percig, aztán 3 kört pattintottam hirtelen az alábbi kombinációból:

5 kisétálás fekvőtámaszba - 10-10 egykezes swing @24 kg - 9 inverted row - 5 függeszkedésből lábemelés (az első 2-3 majdnem térdig).

Közben alig-alig gazoltam, bár a metszőollót gyorsan elővettem és a rózsákat megigazgattam némileg, de ezúttal egy csomó gyomnövényt hatalmas önuralommal a helyén hagytam :)

Utána: Bottom Up Press @12 kg. 2-2, aztán még 1-1. A balos még elég reszketős, majdnem sikerült szájonvágni vele magamat.

Pistol. 1-1 üresen, aztán 1-1 darab @12 kg rackben jobb, aztán 1-1 darab @12 kg rackben bal. (Legközelebb upgrade 16 kilóra).

Végül ugyanez bottom up, de eltérően Fawn Friday eszelős mutatványától, amit nagyon erősen lájkolok, én egyelőre szerényen csak 1 db 12 kilóssal. De vérszemet kaptam, annyit mondhatok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr423010790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajzath RKC 2011.06.25. 09:21:57

Alsó pozícióban meg nyomd ki a súlyt- ha jó a vállmobilitásod... Nagyon fincsi.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.06.25. 23:23:35

@Bajzath RKC: Próbálkoztam is ilyesmivel, még azelőtt hogy láttam volna ezt a kommentedet :) Lásd az efölötti posztot, ha gondolod.
süti beállítások módosítása