Biztos ezért akart tegnap mindenki a padlóra ülni nyomások végett.

Na jó, előtte alaposan bemelegítettünk meg a szükségesnek látszó mozgáselőkészítős korrekciók után nyomtunk a nyomós belljeinkbe hármat jól bele.

Utána viszont csüccs, és Andrew Read ausztrál RKC II elvtárs kiváló cikkétől a korábbi ihletet megerősítve, egy kis nyomás-minta-újratervezés:

2x5 press terpeszülésben, dupla bell
2x5 press páros térden
2x5 press féltérden
Bottom Up press próbálkozások

1-2 press nagyobb golyóval

Swings-squats létra kombó:
Középhaladóknak 30 másodperc meló 30 másodperc pihi, haladóknak 1 perc munka 1 perc  pihi:
1 kétkezes swing – 1 goblet squat, és elölről
2 kétkezes swing – 2 goblet squat és elölről
Fel 5-ig

Középhaladóknak 30 másodperc meló 30 másodperc pihi, haladóknak 1 perc munka 1 perc  pihi:
1 dupla swing – 1 dupla front squat és elölről
2 dupla swing – 2 dupla front squat és elölről
Fel 5-ig

Hát a második óra végére különösen jó meleg lett, pláne mert odakint is volt harminc-valahány. Én majom meg mindkét órát lényegileg végigtoltam egy 16 kilóssal, illetve az első órán a goblet guggolóst egy huszassal.

Edzés után hazafelé hogy-hogynem feljött, hogy ülnénk tán a medencébe hirtelen be.Merthogy konkrétan az lenne az a hely, ahova az ember ténylegesen ülni akar az adott körülmények között.

A kislányomról elnevezett Laura aszongya, hogy megy és felhúzza bikinijét. Én meg amondó voltam, hogy részemről szó nem lehet holmi bikinihúzásról, én hazaérés után épp a cipőt vagyok hajlandó lerúgni, aztán ruhástul vetődök a vízbe, mert nem várhat a dolog. Ehhez Laura is csatlakozott, és így esett, hogy a kapunyitástól számítva egy percen belül (éppenhogy egy sört felkapva menetből):

Egésség!

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr803005625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A.P.M. · https://www.jabbablablablabla.blog.hu 2011.06.24. 00:38:04

Állat! Dolce Vita ungarishe módra :D Legszívesebben meginnék még egy jófajta, fasza, kemény habú, keserű sört :D Pipec! :D Imádom edzés után a ezt a gyönyörű italt! :D
süti beállítások módosítása