Lassan sikerül a csoportokból mindenkit visszamérni, kutatva azt, hogy vajon az FMS-eredményekben van-e javulás a legutóbbi mérés óta vagy nincs?

Nanáhogy van :)

Itt a kép a két csoport összesített átlagáról. A világosabb oszlop a régi, a sötétebb mögötte az új átlag. És tegyük hozzá azt is, hogy jóllehet az első mérés után mindenki megkapja a javító gyakorlatait házi feladatnak, de általában nem csinálják a kis huncutok. Úgyhogy ami javulás van, az csak az órán végzett munka eredménye.

Minden javul, egyedül a Hurdle Step stagnál. De azt én azért tudom, hogy néhány gyenge kettes feljavult már majdnem hármasra, node a majdnem hármas még mindig csak kettes, szóval majd legközelebb, és akkor a statisztikán is látszani fog :)

A fontosabbak, mint lábemelés, vállmobilitás, fekvőtámasz és rotációs stabilitás számokban mérhetően is javulnak, és nyilván ezek folyományaképpen a mélyguggolások is.

Ismét örülünk, Vincent :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr192951361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása