Tegnap jól megünnepeltük a törülközőnapot a csoportokkal! Akadt némi törülközős swing, meg törülközőt fejfelett tartva mellkasnyitogatós guggolás, 42 másodperces plankok és társaik, és persze 42 kör Vo2max snatch :) Utóbbi csak a haladóknak egyelőre, a középhaladóknak valamivel kevesebbel körrel és pángalaktikus swing-snatch koktéllal kellett beérniük.

És végül a törülközőkre ráfeküdtünk és meg is törülköztünk vele, de azt mondjuk máskor is szoktuk. Mert mi mindig tudjuk, hol a törülközőnk!

"Aki széltében-hosszában bejárja stoppolva a galaxist, (...) hihetetlen nehézségekkel néz farkasszemet, és győz, és még azt is tudja, hogy hol a törülközője – az igazán olyan valaki, akit komolyan kell venni".

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr622933795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása