Aha, meg sok ránca is.

Ez a brit hölgy 75 éves, és akrobatikus salsa produkciójával nyerte meg a spanyol tévé tehetségkutatóját, a nála 40 évvel fiatalabb oktatója  oldalán.

A hölgy neve Sarah Paddy Jones, mégeccer mondom hogy 75 éves; 7 unokája van. Tessék nézni, hogy mozog.

Na, ki öreg mihez? :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr232928876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellerina · http://bellerina-bellerina.blogspot.com/ 2011.05.25. 11:01:58

aztamindenittejóég....:-DD ez valami eszméletlen!!
érdemes megnézni a többi youtube-os videót is, pl. az "abuelita.." címűt, ott több kép van a zsűritagok fejéről, hát, minden pénzt megér az arckifejezésük.:-DD
A nagyi előtt meg le a kalappal, fantasztikus egy csaj. (nem is néni, az tuti.:-))

Bellerina · http://bellerina-bellerina.blogspot.com/ 2011.05.25. 11:29:15

Jut eszembe, Tracy Rif is nagyi!:-) aztán mekkora súlyokat lenget, még egy példa arra, hogy egyáltalán nem törvényszerű nagyikorban az izomveszteség, gyengeség és társai.
(jó, ő még csak 47, azt hiszem, szóval egy 30-assal fiatalabb, de akkor is...a blogjában most le van fotózva hátulról a válla, valami gyönyörűen izmos.)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.05.25. 11:41:56

@Bellerina: Bizony! Bár Tracyt meglehetősen fiatalon tette nagymamává valamelyik gyermeke :)
Csakugyan nem kéne törvényszerűnek lennie, hogy az embernek fájjon mindene csak azért, mert elmúlt 50 (60, 70) éves.
Most úgy látom, hogy a legtöbben már fiatalkorukban mindent megtesznek azért, hogy 70 évesen lehetőleg ne tudjanak járni se; úgyhogy aztán nem is ér csodálkozni :)

A Kisebbik Juci · http://jucivagyokszia.blogspot.com/ 2011.05.25. 17:54:15

Tyű, nem semmi a néni! Azt hiszem, hogy sok korombeli is megirigyelhetné. De ugyanúgy Tracy-t is.

Egyetért, bólogat. Azért kár.
Milyen értelemben gondolod ezt a mindent megtevést, Juci? A minden-este-berúgni-megyek-és-hülye-aki-edz-de-rendeljünk-már-pizzát-lehetőleg-kettőt- vonalra, vagy a térdműtétem-volt-de-szeretek-aszfalton-futni-bemelegítés-nélkül- vonalra? Én mindkettőt tapasztalom a nagy egyetemista környezetemben, viszont nem tudom, jelen kontextusban melyikre illik jobban gondolni :-)

Azt meg ugye, hogy velünk mi lesz, majd 50 év múlva frissen és fiatalosan leblogoljuk :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.05.25. 22:49:48

@A Kisebbik Juci: Mindkettőre gondolok :)
Ugyanolyan rossznak tartom azt, amikor csak hagyjuk berozsdásodni az egész rendszert, aztán vállat vonunk és ráfogjuk az egészet a múló időre - miként azt is rossznak tartom, amikor az úgynevezett egészség nevében sportnak nevezett hülyeségekkel csapjuk szét és erőszakoljuk meg magunkat (élsportra is célozok, fanatikus teljesítményhajkurászásra is gondolok, és a te példád is elég jó. Meg még a hétvégi focista negyvenes apuka, aki amúgy nem bírja a cipőfűzőjét megkötni, de a foci az B+ kell).
süti beállítások módosítása