Annak biztosan van több módja, hogy megtudjuk, mi a stájsz a nagyvilágban. És az kérem mind hülyeség!

Egyet kivéve.

Nevezetesen szemünket jelen blognak újonnan létrejött rovatára, az "Ojjektív Tájékoztatás!" című rovatra függeszteni.

Na ott található az ojjektív tájékoztatás a világnak az összes fontos ügyében meg minden. Itt van lent jobbra; vágod mán.

A Hírcsárda szállítja nekünk mindennap a friss ropogós álhíreket. Ma is megtudhatjuk például, hogy Wolf Kati harmadik lett az EURO NCAP töréstesztjén.

De a hírcsárdában nemcsak a friss hírek, hanem a régiek is tartogatnak újdonságokat! Kedvenc rovatomban például beszámolnak róla, hogy a Mi Elnökünk, Dr. Mogács, éppen mivel foglalatoskodik. Egy tavalyi ilyen, és egyébként igen kiváló híradásból a leleményesebb olvasók rádöbbenhetnek,  hogy ez a huncut Strauss-Kahn alighanem Dr. Mogács egyik kevésbé tehetséges tanítványa, semmi egyéb. Ezt az összefüggést sem Mogács, sem a Hírcsárda, sem Strauss-Kahn ügyvédei nem fedezték még fel, csak én :) Na látod, ezért is érdemes ide járni.

De ez annyira tetszik nekem, hogy a videót külön is beteszem ide, te meg jól megnézed, egy-kettő. Aki világuralomra tör, annak előbb-utóbb úgyis meg kell tanulnia, hogyan kell egy céget rendesen vezetni. Így:

 

A Konteóblog az összeesküvés-elméletek barátainak barátja. Ha már fentebb emlegettük Strauss-Kahn bácsit, hát tessék, innen megtudhatjuk az okosságot a közelmúltbeli történésekkel kapcsolatban, bár azt nemtom miért felejtették ki, hogy a szobalány eleve a francia titkosszolgálat embere volt. Csaxólok.

Szakács Béla pedig mindig megmondja a tutit. Majdnem mindennap, hacsak nem utazik Ancika nénivel cseszlovák sítúrára vagy ilyesmi. No most nézem, felregisztrációzta magát a facebok oldalra ami az iviv jövője. Asszem megyek megkeresem a facebok oldalát a Bélának.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr782916661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cornelius Sulla 2011.05.20. 23:36:43

Magács egy igazi állat:))))

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.05.22. 22:53:40

@Cornelius Sulla: Egy Igazi Politikus, Sokoldaló Szakember és Művész ő :) Javaslom, hogy írjuk a nevét helyesen: Mogács. Nem árt időben megtanulni, mielőtt halomra kivégeztet bennünket :)
süti beállítások módosítása