Ismét egy remek post ebben a témába, ezúttal Lakatos Péter Senior RKC és Pártfőtitkár klaviatúrájából.

Tessék szíveskedni elolvasni EZT. Különösen a kedves Hölgyek figyelmébe ajánlom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr812822802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor H 2011.04.14. 20:16:42

nem a súlyzózástól leszel "nagydarab" hanem attól ha zabálsz mint egy állat és relative nagy súlyokkal dolgozol és nincs szemed amivel látod ,hogy akkora lett a hátad mint egy pingpong asztal ...

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.04.18. 16:03:00

@Viktor H: Igazából ezekből csak a "zabálsz mint egy állat" kitétellel értek egyet :) Azzal viszont feltétlenül.
A nagy súlyokkal már nem így áll a helyzet, nem annyira attól szoktak nőni a népek, hanem a közepesnek minősülőtől, és a kifejezetten hipertrófiát célzó gyakorlatoktól + ismétlésszámoktól. A hát pedig nem lesz máról holnapra pingpongasztal, szóval ettől speciel nem félnék :)

Anikó RKC 2011.04.20. 01:52:34

ez a pingpongasztal nekem is rémálmom volt, amíg rá nem jöttem,hogy a helyzzt sokkal jobb, egy fotó kapcsán: olyan hátam van,mint egy igavonó ökörnek. ezért nem is mutogatom sose. de ez még lehet,hogy a gerendán kézen eltöltött időkből ered,és nagyon jól elvagyok magamban- csak mások néha megijednek :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.04.20. 14:36:57

@Banyi a Sas-szem: De akik ettől megijednek, azok a hátadat nézik, vagyis a hátad mögött vannak, vagyis azoknak az arcát nem látod, tehát mindegy. Jól mondom? :)
süti beállítások módosítása