El kell árulnom, hogy ez a ceglédi bűnbanda nagyon bejövős tábort szervezett!

Tegnap este, hazaérkezés, kipakolás és összcsaládi örvendezés után már majdnem álmon haltam, ma pedig leginkább dolgoznom kellett, úgyhogy blogolásra már semmi idegsejtem nem maradt, tehát közben a kollégák már jól beelőztek a történtek leírásával, és majdnem mindent elmeséltek, amit tudni kell, alig néhány dolgot felejtettek csak ki, mindenekelőtt azt, hogy a Juci milyen ügyes és erős és okos és szép:) Úgyhogy ezt kénytelen leszek majd később magam megcselekedni, hátha elhiszi valaki.

De még mielőtt erre rátérek, nagyon szépen megköszönöm Misinek és Lacee-nak a szervezést és házigazdáskodást, remekül csinálták, pompás kis esemény kerekedett belőle, istenien éreztem magam, és mindenki tökjó fej volt.

Örülök, hogy találkoztam végre olyan arcokkal, akikkel eddig nem, például az Örökös Blogsztár Imike Kisfijammal, meg a szuperfitt Csilloxmamival (mamizás by Imike), sőt még a szépséges ifjú Mercikével is! És persze a soproni crossfites csávókkal, akik szintén nagyon jó srácok.
Imikét pedig onnan lehet felismerni, hogy ő a Superman :)

És szeretek találkozni azokkal is, akiket már előzőleg is néhányszor, de mindig újra szívesen: A Főnök Elvtárs még mindig nagytudású, világszínvonalú és szórakoztató előadó, Misi RKC mutáns, de tökjófej, Bazsika RKC-tól még mindig nem szívesen kapnék egy sallert, a Lacee gyerek meg annyira életveszélyes, hogy szerintem nem kéne engedni szabadon lófrálni - még szerencse, hogy elvileg rendőri felügyelet alatt áll :)

Anikóm pedig a szokásos csuda jótündérboszorkány figuráját hozta, fáradhatatlanul tündérkedett, masszírozott, tapaszolt, köpölyözött minden bekripilizett elvtársat, és az ő 48 kilós testsúlya dacára bőszen lengette a 48 kilóst golyóbist ipari mennyiségben, sőt még a 60 kilós bogyeszt is. Ez a nemsemmi, elvtársak!

Feltétlenül kiemelendő és tényként kezelendő mostantól, hogy Albert RKC a Király, amely tény közvetlen ok-okozati összefüggésben áll azzal a körülménnyel, hogy hihetetlen poénjait rezzenéstelen tekintettel és pókerarccal helyezi el a megfelelő helyre, valamint azzal, hogy mindent tud a világról, amit embernek tudni érdemes, és ezt onnan lehet tudni, hogy nézetei számtalan kérdésben teljesen megegyeznek az enyéimmel, tehát feltétlenül helyesek! :)
Közben leesett ám a tantusz:  volt neki egy olyan terve, hogy a Jucit valahogy beegye a fene az asztal alá, de ezt végül mégse alkohollal, hanem jól pozicionált poénokkal okozott heveny negyedórás röhögörcs által oldotta meg.

Kedvenc EFG_zeg elvtársam viselkedése pedig rendkívül gyermekded tud lenni, ezt mondtam is neki (mikor két vicc között páros lábbal ugrált a porban csak a porfelhő végett), erre jött nekem mindeféle baglyokkal meg verebekkel, nem is értem. Mindazonáltal kettesével pattintotta széjjelfele a pakli kártyákat, az már igaz! Remélem, sikerül neki meghajlítani azt a vasúti sínt is, kézzel vagy Jedi-trükk segítségével, az már mindegy végülis. (Bazsika is bevallotta egyébként, hogy Jedi-trükköket használ, igaz, hogy ő mentális erőnek vagy minek nevezte, de az ugyanaz, mint tudjuk).

Hangsúlyoznám továbbá Geryman felejthetetlen kerítéses produkcióját, amivel tényleg nyert két lángost, csak elfelejtettük megadni. Ezt legközelebb mindenképpen pótolni szükséges. Nehogymár éhen maradjon ez a kedves elvtárs :) Minden mondat végére odaírhatnám amúgy azt is, hogy "miközben ezmegaz történt, a Geri azon gondolkodott, hogy mit is lehetne még enni", tehát szíveskedjenek ezt is odagondolni minden egyes mondat után. Vagy elé. 

Végül egy féligmeddig szolgálati közlemény a résztvevőknek: sütöttem ám nektek sok szeretettel szép kettlebelles süteményeket, szerintem jól is sikerült, ennek ellenére (az Anikón kívül) senki nem értékelte, úgyhogy bekaphatjátok, nyavalyások.

No majd mingyá folyt. köv.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr862080928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Lacee 2010.06.14. 20:25:38

Nekem itt ficeg a szekrényemen, mert nem ettem meg az emlék miatt! A többiekből meg már rég kijött és ki tudja hol járnak a maradványai...:)

Viktor H 2010.06.14. 21:52:03

@Kovács Lacee:

Addig edd meg amig szép és izletes ,mert ha már penészedik és szagot ereszt ugy márnem az igazi , mégha emlék is :-)))

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.06.14. 23:39:45

@Kovács Lacee: Milyen aranyos vagy :)
A blogodat lehet már kommentálni?
süti beállítások módosítása