Na, felébredtem hajnalban. Tükörbe néztem, de persze nem láttam semmit :)

Nem baj, gondoltam, tuti, hogy szarul nézek ki, szürke arc, karikás szemek, barátságtalan tekintet, meg minden, ahogy ez lenni szokott.

Úgyhogy végezzünk egy kis testmozgást, hátha rózsásabb lesz az arcunk vagy legalább a kedvünk.

4 kör, 40 sec ON, 20 sec OFF @16 kg:

swing - plank - military press (páratlan körökben bal, párosokban jobb) - fekvőtámasz - goblet squat - négyütemű fekvőtámasz - nyolcas.

(Megfigyelés 1: érdekes, az első körben a balos MP olyan királyul ment, mint még soha. Ráadásul egymás után 7 db, csak ballal. Alighanem megéreztem valamit a feszítésről. Elég baj, hogy a következő körre megint elillant a flow, mint egy álom).

(Megfigyelés 2: Az uccsó körben a fekvőtámaszok meg a guggolások közé már bekeveredett egy kevés kamuzás, üveges tekintettel bámulás meg ilyesmi).

Következő menet: Trifecta @12 kg (30 sec snatch bal, 30 sec snatch jobb, 30 sec clean bal, 30 sec clean jobb, 30 sec swing bal, 30 sec swing jobb.

(Megfigyelés 3: nem lett jobb a kedvem, meg állítólag az arcszínem se. A tükörben furcsa módon még mindig nem látom. Viszont újabban tetszenek nekem a kidagadó nyaki ütőerek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr721536275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2009.11.19. 15:10:40

Júj ilyen képek előtt tegyél valami figyelmeztetőt,mert betojok :-D

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2009.11.19. 16:34:26

Aztán vigyázz, ha hajnalban kopogtatsz az ablakunkon, mert feleségem bézból ütővel alszik :o)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.11.19. 21:59:32

@tiekuanyin: Ez semmi! Láttad volna azt az ijesztően nagy halom csokoládét meg mogyorót, amit ma befaltam (a halandók vére helyett), na az volt igazán szörnyű :)

@sztheomo: Nem lesz kopogtatás :)
(Csaxólok, hogy vámpírék nem sokat kuncsorognak bebocsátásért - bemennek oszt kész)
De azért erre a feleség bézbólütővel alszik dologra térjünk még vissza. Ez érdekes :D
süti beállítások módosítása