Edzés

Könnyű nap by Beavatásprogram
Clean &Press 5x 2-es létra (összesen 30 db) 16 kg
10x10 snatch 16 kg
 
Ángyikám Térgyekalácsa
 
Háccc, elvtársak, a balkezes snatch esetében 2-3 kör után megint szivárog valami. A szobatisztaságom érintetlenül hagyásával, mielőtt Valaki elkezdi ezt a kérdéscsoportot forszírozni :) A minap már azt hittem, hogy megreparáltam a dolgot azzal, hogy tisztességgel felfeszítem a jobb térdkalácsomat is. Azt azóta is felfeszítem, de a bal karral végzett összes bármi még mindig sokkal-sokkal gyengébb, és nyilván nem azért, mert gyengébb a bal karom, mivel, mint azt mindannyian jól tudjuk, a Kar nem játszik ebben a filmben. Valahol elszökik az enerdzsi a rendszerből, az ok felderítésére a nyomozás folyamatba tétetett.
 
Hercule Poirot
 
„It was early September, the weather was warm, but Poirot was one of the first men to recognize the autumn chill, and to take precautions against it”.
 
A kiváló belga nyomozó ebben a kontextusban begyújtott a kandallóba, én viszont cipőt fogok húzni, nem szívesen bár, de.
Vége lesz lassan a mezítlábas vircsaftnak, sajnos. A fű reggel hideg ÉS vizes. No good, comrades.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr931350209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KETTLEBELL · www.kettlebell.hu 2009.08.31. 16:33:33

Judit,

Már a múltkor sem akartam elrontani a roppant jókedvet, de ez nem a térd és nem a feszítés. Medence...szerintem. De kérdezz már rá esetleg Csíky Ferinél...

Hwa Yen Dharmadhatu 2009.09.01. 03:16:32

Juc
Ha Ferit nem tudod elkapni (bár remélem,igen), dobjámá :-) nekem egy mailt. Összefügg ez azzal,mikor emlékszel? mindig "ugrottál" egyet? azt sokat javítottad/ták/tuk.
pusz

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.09.01. 10:19:38

@Hwa Yen Dharmadhatu: Köszi, már elkaptam :) Holnap lesz a napja, hogy szétszed és összerak, meglátjuk, mit tud belőlem csinyáni, már nagyon kivi ;) vagyok.
Majd mesélek!
süti beállítások módosítása